Schilders- en klusbedrijf
Welkom!

Mijn naam is Leon Koenders, woonachtig in Boxtel

Na zo'n 20 jaar met veel plezier en voldoening onderhoudsschilder te zijn geweest, waarvan de laatste 12 jaar bij een bedrijf uit Den Bosch, heb ik mijn lang gekoesterde wens werkelijkheid gemaakt door als zelfstandige ondernemer verder te gaan.

Mijn vakgebied is altijd schilder geweest, maar bij mijn laatste werkgever heb ik ook vele andere klussen mogen doen, zoals behangen, glas zetten/vervangen, houtrot sanering, gevelreiniging, huurwoningen verkoop klaar maken met alles wat daar bij komt kijken. Dus ook sloopwerk, muren/wanden repareren en vlak stuken, tegelzetten en klein elektra vervangen. Maar ook de tuin opruimen en/of leeg ruimen hoort daar bij.

 

Kortom, voor alle klussen die u in, aan en rond uw huis heeft, kunt u gerust contact opnemen met Koenders Onderhoudservice! En mocht u een opdracht hebben die te groot is voor mij alleen of waar gespecialiseerde kennis voor nodig is, werk ik met een netwerk van collega's met elk hun eigen vakgebied die mij kunnen assisteren bij het uitvoeren van de desbetreffende opdracht. Welke klus u ook heeft, ik zorg ervoor dat u met een gerust hart kunt genieten van uw woning!

Met vriendelijke groeten,

Leon Koenders

Koenders Onderhoudservice